nl +31 (0) 6-53156509 24/7 Bereikbaar PO Box 69242, 1060 CE AMSTERDAM Nederland
ISO gecertificeerd
ISO 9001:2015
20+ jaar ervaring
#1 in Nederland
GAFTA + FOSFA
Approved Superintendent
Meer info?

Controleur Mark Meijland

Mark Meijland is een door de wol geverfde controleur en heeft als Allround Controleur (Wet & Dry) en Draft Surveyor zijn naam inmiddels ruimschoots gevestigd. Hij zit namelijk al ruim 20 jaar in het vak en heeft in de loop der jaren een mooie carrière opgebouwd, variërend van monsternemer van ijzererts en kolen tot het controleren van droge ladingen en ‘wet bulk’, waaronder oliën. Met zijn kennis en ervaring kan RVJ CI het dienstenpakket mooi uitbreiden.

Mark kende het complete RVJ-team al voordat hij aan boord kwam. Met name de kleinschaligheid van het team en de persoonlijke contacten hebben Mark doen besluiten te solliciteren bij RVJ Cargo Inspections. Gelukkig zijn zijn verwachtingen uitgekomen, want in de praktijk blijkt ook dat je bij RVJ geen nummer bent en dat je zelf direct contact hebt met alle spelers. Meningen worden gewaardeerd. Sterker nog, daar wordt om gevraagd. En dat vindt Mark plezierig. Ook het feit dat het werk als team opgepakt wordt bevalt hem goed. Voor elkaar inspringen? Dat is de gewoonste zaak van de wereld.

In zijn vrije tijd kan Mark enorm genieten van zijn zoons, van af en toe een hengeltje uitwerpen, hardlopen en fitnessen. Maar het liefst brengt hij zijn tijd door achter een barbecue voor het bereiden van een groot stuk vlees. Slow cooking. Daar kan hij dan ook zomaar 16 uur mee bezig zijn.

Over de auteur

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments