nl +31 (0) 6-53156509 24/7 Bereikbaar PO Box 69242, 1060 CE AMSTERDAM Nederland
ISO gecertificeerd
ISO 9001:2015
20+ jaar ervaring
#1 in Nederland
GAFTA + FOSFA
Approved Superintendent
Meer info?

Wereldwijd netwerk van GSA

De Global Superintendence Alliance is 10 jaar geleden door USFGIS™ opgericht om wereldwijd oplossingen te bieden voor cargo inspecties, zonder de kosten van diensten te verhogen of expertise op te offeren. RVJ Cargo Inspections is een van de founding members van een nieuw Global Alliance Network binnen de Alliance. Binnen dit GSA-netwerk vertegenwoordigt RVJ Cargo Inspections de landen Nederland, België, Duitsland en Ghana en werken wij samen met erkende en doorgelichte bedrijven die over strategische kennis van de sector beschikken.

Net als wij is elk van die bedrijven geaccrediteerd volgens industrienormen en moet het voldoen aan de vereisten van de groep om binnen het netwerk te kunnen blijven. GSA™-leden zijn kleinere, meer gespecialiseerde bedrijven met minder overheadkosten. Daarom ontvangen klanten van het netwerk niet alleen scherpere tarieven, maar krijgen zij doorgaans ook een expert uit de sector toegewezen die zich volledig op hun account richt. Precies zoals RVJ Cargo Inspecties altijd al werkt. Als GSA-lid stellen wij gezamenlijk met de andere leden inspectie- en rapportagenormen vast, zodat klanten waar ook ter wereld gegarandeerd zijn van dezelfde hoge kwaliteit van dienstverlening.

Zo maakt GSA™ een echt wereldwijde oplossing mogelijk zonder wereldwijde kosten. Door gebruik te maken van dit exclusieve netwerk van partner/ledenorganisaties die actief zijn in 33 Amerikaanse staten en 59 landen over de hele wereld, kunnen wij nu waar nodig consistentie en kwaliteit van het werk garanderen en tegelijkertijd concurrerende tarieven blijven bieden.

Over de auteur

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments