nlen +31 (0) 6-53156509 24/7 Bereikbaar PO Box 69242, 1060 CE AMSTERDAM Nederland
ISO gecertificeerd
ISO 9001:2015
20+ jaar ervaring
#1 in Nederland
GAFTA + FOSFA
Approved Superintendent
Meer info?

RVJ Cargo Inspections is lid van VNI-AGRI

Begin dit jaar was RVJ Cargo Inspections aanwezig bij de installatievergadering van de VNI-AGRI, de vereniging van Nederlandse Inspectiebedrijven in de agrisector en tevens de rechtsopvolger van de Vereniging van Onafhankelijke Controle bedrijven en Graanfactors (Verocoq).

De VNI-AGRI behartigt de belangen van Nederlandse inspectiebedrijven die zich bezighouden met de gewichts- en kwaliteitscontrole, evenals de bemonstering van agrarische grondstoffen en plantaardige oliën en vetten ten behoeve van de voeder- en voedselveiligheid.

Naast belangenbehartiging zet de VNI-AGRI zich ook in voor het bevorderen van veilige werkomstandigheden op de terminals waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. De vereniging stelt zich tevens ten doel om instroom van nieuwkomers in de branche te bevorderen. Daartoe zal de vereniging het vak van inspecteur onder de aandacht brengen bij nieuwe doelgroepen, waaronder jongeren. In het verlengde daarvan beoogt de VNI-AGRI kwalitatief goed onderwijs voor controleurs te initiëren en voldoende opleidingscapaciteit te creëren.

Bedrijven kunnen alleen lid worden als ze ook al lid zijn van de Grain and Feed Trade Association (GAFTA) of de Federation of Oils, Seeds and Fats Associations (FOSFA). Ze moeten bovendien minstens drie jaar werkzaam zijn in de inspectiebranche én eigen inspecteurs of controleurs in vaste dienst hebben. Omdat leden zich te houden hebben aan specifieke gedragsregels zijn alle leden verplicht om een code of conduct te onderschrijven.

Over de auteur

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments