nlen +31 (0) 6-53156509 24/7 Bereikbaar PO Box 69242, 1060 CE AMSTERDAM Nederland
ISO gecertificeerd
ISO 9001:2015
20+ jaar ervaring
#1 in Nederland
GAFTA + FOSFA
Approved Superintendent
Meer info?
Bemonstering

RVJ Cargo Inspections B.V. is een jong bedrijf dat – ook al bestaan we pas drie jaar – nu al een gevestigde naam heeft als Agri-controlebedrijf. Dus nee, we zijn nog niet uitgegroeid tot een grote speler in de markt maar zijn – dankzij onze omvang – wel slagvaardig. Daardoor kunnen we ook persoonlijke service leveren en zijn we optimaal wendbaar.
Alle AGRI-gerelateerde diensten in de supplychain kunnen wij nog niet aan onze relaties aanbieden. Maar wat we doen, dat doen we méér dan goed. Het nemen van monsters en het verzegelen daarvan gebeurt geheel conform de diverse internationale standaarden, zoals voorgeschreven door GAFTA, FOSFA en FCC.

Wij gaan hierbij zodanig secuur te werk dat er geen contaminatie kan plaatsvinden die de lab analyses zou kunnen beïnvloeden. Wij nemen bij NOG-GMO verladingen de monsters volgens de speciale hiervoor geldende methodiek met inachtneming van meerdere voorschriften. Die methodiek dient onder andere om zoveel mogelijk de hygiënische en sanitaire status van de monsters te respecteren en hierdoor de betrouwbaarheid te waarborgen.
Naast de heldere, accurate en vlotte rapportage hanteren wij de geldende procedures en processen met betrekking verzegelingen en het labelen, bewaren en vervolgens verzenden van de monsters naar de gecertificeerde laboratoria.

‘Keeping a Watchful Eye’ in combinatie met een excellente service. Dat is wat wij kunnen bieden. Wereldwijd.

Over de auteur

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments