nlen +31 (0) 6-53156509 24/7 Bereikbaar PO Box 69242, 1060 CE AMSTERDAM Nederland
ISO gecertificeerd
ISO 9001:2015
20+ jaar ervaring
#1 in Nederland
GAFTA + FOSFA
Approved Superintendent
Meer info?

Maak kennis met coördinator en planner Wesley Supusepa

Heeft u al eens kennisgemaakt met Wesley? Wesley  loopt al vanaf zijn 19e in de haven rond, waar hij onderaan begonnen is. Toen de controleurs aan het tellen waren stond Wesley Supusepa namelijk met zakken te sjouwen want hij begon met de balenhaak in de boot. Vervolgens maakte hij geleidelijk aan carrière. Inmiddels heeft Wesley werkelijk alles in de haven wel gezien.

Van 1998 tot 2008 was hij stuwadoor. Van 2008 tot 2010 operator. En vanaf 2010 is hij werkzaam als controleur droge en vloeibare lading. Hij maakte even een uitstapje door vier jaar lang als bedrijfsleider bij een bedrijf in oliën en vetten aan de slag te gaan, maar vond het werk als controleur toch te leuk en ging in 2022 terug het vak in.

En sinds enige tijd is hij in dienst van RVJ Cargo Inspections en ondersteunt hij Koen als coördinator en planner. En daarnaast werkt hij als controleur. Waarom RVJ Cargo Inspections? Hij vindt het fijn om in een klein team te werken want, zo geeft hij aan, hier ben je geen nummer, maar een persoon.
Wat hij leuk vindt aan het werk? Hij houdt van de uiteenlopende werkzaamheden. De zelfstandigheid. Het feit dat je van A tot Z ergens verantwoordelijk voor bent.

Zijn sterke punten? Hij kan het overzicht goed bewaren en weet dan ook alle ballen in de lucht te houden. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid. En hij weet sfeer te maken.

En wat hij in zijn vrije tijd doet? Zoveel mogelijk tijd doorbrengen op de racefiets. Lekker de natuur in.

Over de auteur

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments